Bereik de gasten van uw regio!

In 2013 kregen we het verzoek van een Landal-locatie in Reuver om een toeristisch magazine te ontwikkelen. Wat begon als een lokaal initiatief, is uitgegroeid tot een landelijk magazine dat door maar liefst 17 parken in Nederland wordt gebruikt. Dit magazine stelt ons in staat om op het perfecte moment en op de juiste locatie de gasten te informeren over de regio en het diverse toeristische aanbod.”

Hoe functioneert het?

 

We onderscheiden twee varianten van Trots op Eigen Streek magazines:

1. Incheckmagazines:

Bij het inchecken in een van de 17 parken ontvangt elke gast het magazine. Dankzij nauwe samenwerking met onze partners tillen we dit magazine jaar na jaar naar een hoger niveau. Voor commerciƫle bedrijven zijn er diverse mogelijkheden om hiervan te profiteren. Zo dragen we samen bij aan het aantrekken van meer bezoekers naar deze locaties.

2. Streekmagazines:

Naast verspreiding via Landal, bereikt Trots op Eigen Streek een ruim publiek binnen de toeristische regio. We maken gebruik van ons uitgebreide toeristisch netwerk, dat bestaat uit bungalowparken, campings, bed & breakfasts en VVV’s. De magazines worden verspreid bij de belangrijkste toeristische locaties binnen dit netwerk.”

 

Voor adverteerders liggen er diverse mogelijkheden in het verschiet. Met een advertentie of advertorial bereik je gedurende het hele jaar een publiek van (potentiƫle) bezoekers.

Bekijk hieronder de verschillende edities en ontdek meer over de tarieven. Als je interesse hebt in een samenwerking voor het Landal incheckmagazine, laat het ons weten! We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Bekijk hieronder de edities van voorgaande jaren:

Wilt u zich ook presenteren in ons Landal incheck magazine?