Informeer de gasten van het Landal park in uw regio!

In 2013 zijn we benaderd door een Landal locatie in Reuver met de vraag of we niet een toeristisch magazine konden maken. Inmiddels is dit uitgegroeid door een landelijk magazine dat door 17 parken in Nederland wordt gebruikt. Door dit magazine kunnen we de mensen op het juiste moment, op de juiste plek informeren over de regio en het toeristisch aanbod.

Hoe werkt het?

 

We onderscheiden twee verschillende soorten Trots op eigen streek magazines; 

Incheckmagazines 

Iedereen die incheckt in een van de 17 parken, ontvangt het magazine. Samen met onze partners brengen we dit magazine ieder jaar naar een hoger niveau. Inmiddels zijn er diverse mogelijkheden om ook als commercieel bedrijf hiervan te profiteren. Op deze manier kunnen we met zijn allen meer bezoekers naar de locaties trekken.

Streekmagazines 

Trots op eigen streek wordt naast Landal ruim verspreid binnen de toeristische streek. We spreken hiervoor ons toeristisch netwerk bestaande uit Bungalowparken, Campings, B&B ’s en VVV’s aan en verspreiden de magazines bij de meest belangrijke toeristische locaties uit dit netwerk.

 

Trots op eigen streek

Het Landal incheck- en streek magazine, genaamd Trots op Eigen Streek, bevat verschillende soorten content, waaronder leuke artikelen over bekende, regionale onderwerpen. Daarnaast zorgen we voor content op gebieden als cultuur, fun, en food. Voor iedere regio werken we nauw samen met organisaties als Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, de VVV en andere toeristische platformen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor jou als adverteerder. Met een advertentie of advertorial kunt u het hele jaar door (potentiële) bezoekers bereiken.

Bekijk hieronder de edities en meer informatie over de tarieven. Heb je interesse in een samenwerking voor het Landal incheck magazine? Laat het ons weten!

Bekijk hieronder de edities van voorgaande jaren:

Wilt u zich ook presenteren in ons Landal incheck magazine?