Wat zijn Minicards?

Minicards zijn kleine handige marketingtools op creditcardformaat. Ze bieden kortingen en informatie van allerlei lokale organisaties. Op deze manier krijgt de bezoeker een snel en duidelijk overzicht van de mogelijkheden van de omgeving. Wil een bezoeker een dagje weg? Is hij of zij op zoek naar een service, of een goed restaurant? Dan bieden de Minicards hiervan een goed overzicht, en de daarbij komende kortingen maken het allemaal nog een stukje aantrekkelijker.

 

 

 Waar vind je de Minicards?

Honderden attractieparken, musea, theaters, bezienswaardigheden, shops, restaurants en cafés maken gebruik van Minicards. Door het aantrekkelijke design en het compacte formaat is het voor een toerist heel aantrekkelijk om de Minicards uit te zoeken en mee te nemen. Het is een systeem dat voordelen biedt voor zowel de bezoeker, de verblijfsaccommodatie als de toeristische partners!

Minicards vind je in verblijfsaccommodaties over de hele wereld. Minicards Limburg is een deel van dit enorme netwerk. Tegenwoordig zijn er meer dan 8.000 verblijfsaccommodaties die deelnemen. Waaronder in Londen, Amsterdam, Brussel en New York. Meer dan 250 hotels, bungalowparken en campings zijn al partner van Minicards Limburg.

Minicards is een all-in product:

Ontwerpen

Na aanlevering van teksten, logo en afbeeldingen maken wij het grafisch ontwerp voor u. Na goedkeuring drukken we uw Minicards.

Drukken

Wij bieden onbeperkt drukwerk. U komt hierdoor niet voor onverwachte kosten te staan en uw Minicard is altijd beschikbaar.

Verspreiden

Er wordt het hele jaar distributie gedaan. Drukkere locaties worden vaker bevoorraad dan minder drukke locaties. 

Let’s Get Started

Uw eigen Minicard op 250+ locaties in Limburg?