Gratis folders voor verblijfsaccommodaties

Wist je dat verblijfsaccommodaties de folders ook direct bij ons kunnen bestellen? Zo kunnen zij zelf een gepersonaliseerd folderpakket samenstellen. Foldersbestellen.nl was de eerste webshop voor het bestellen van kant-en-klare folders in Europa, en bracht daarmee een oplossing in de markt. Hoe we op dit idee kwamen en wat het precies inhoudt leggen we graag uit!

Hoe is het begonnen?
Voorheen reed Hub door Limburg met folders en ging daarbij naar de recepties van verblijfsaccommodaties. Uit een heel pakket met verschillende folders kon de receptioniste dan kiezen welke zij wilde tonen aan de gasten. Kwam Hub toevallig langs op een incheck dag? Dan was de receptie bomvol en leveranciers hebben dan logischerwijs geen prioriteit. Na lang wachten was de reactie dan vaak toch iets in de trant van “sorry, maar dat komt nu niet uit. Daar is geen tijd voor, kun je een andere keer terugkomen?”

De oplossing: online folders bestellen
Hoe fijn zou het zijn als verblijfsaccommodaties zelf de folders konden kiezen op een moment dat voor hen uitkwam? Dat is waar foldersbestellen.nl een oplossing biedt. Voor deze website bestond, moesten verblijfsaccommodaties de toeristische attracties individueel benaderen wanneer ze folders wilden ontvangen. Dit kostte veel tijd en daarbij ontvingen ze soms te veel folders van de ene partij, terwijl andere folders tekort kwamen.
Sinds foldersbestellen.nl is er één plek waar verblijfsaccommodaties dag en nacht terecht kunnen. Ze kunnen met slechts enkele klikken de folders bestellen die zij willen ontvangen, waarbij ze ook de hoeveelheden kunnen bepalen.

Kruisbestuiving van accommodaties
Wanneer een medewerker van een accommodatie folders uitkiest op foldersbestellen.nl, kan deze persoon ook meteen inspiratie opdoen voor andere opties. Met een aantal klikken ziet de medewerker alle mogelijke folders, en dus niet alleen van de partijen waarmee hij al bekend is. Zo zorgen we voor een kruisbestuiving en wordt je folder sneller gevonden.

Jouw folder op foldersbestellen.nl
Aan zowel verblijfsaccommodaties als leveranciers van folders biedt foldersbestellen.nl dus uitkomst. Wanneer je folder op de website te vinden is, is hij door iedereen te bestellen en ben jij zichtbaar tegen een leuk bedrag. Inmiddels worden er iedere dag bestellingen geplaatst, met een totaal van 900.000 folders op jaarbasis.

Ben je nieuw op foldersbestellen.nl? Dan nemen we je mee in een e-mail naar alle verblijfsaccommodaties binnen een straal van 40/50 km van jouw vestiging. Zo kom je automatisch in contact met accommodaties bij jou in de buurt!

Wat kost het?
Jij kunt zelf het budget bepalen. We werken namelijk met credits, een soort prepaid tegoed. Vanaf €89,- staat je folder online, ga je mee in een bulkmail en kan je folder 25 keer besteld worden. Bovendien ontvang je van ons de informatie over wie jouw folder heeft besteld en wanneer. Zo weet je precies waar jouw materiaal te vinden is en waar er interesse is.

Uw folder 24/7 gratis te bestellen voor verblijfsaccommodaties?