Jouw foldermateriaal bezorgd bij verblijfaccommodaties door heel Nederland, in delen van België en Duitsland, of specifiek gericht op postcodegebieden? Geen probleem!

Hoe werkt het?

Wij leveren toeristische folders aan de recepties van verblijfsaccommodaties in het hele land. Dit doen we op basis van postcodegebieden, waarbij jij precies kunt kiezen welke gebieden voor jou relevant zijn. Vervolgens baseren we de oplage op basis van de aanwezige verblijfsaccommodaties in die postcodegebieden. In ons netwerk zitten 6.500 verblijfsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Het maakt ons de grootste toeristische folderdistributeur van Nederland, al meer dan 10 jaar. Hierdoor kunnen we jou op een efficiënte en effectieve manier helpen met folderdistributie.

Ieder jaar updaten we de lijst met locaties. We nemen hierin alle nieuwe inschrijvingen van de KvK mee, alsook de nieuwe locaties die we zien op platforms als booking.com. Onze eigen ontwikkelde software zorgt er op deze manier voor dat we altijd weten waar de verblijfsaccommodaties zich bevinden.

De folderrondes

De voorjaarsronde vindt plaats voor de meivakantie, de zomerronde voor de bouwvak. De eerste ronde wordt dus al voor Mei uitgevoerd. Voor de bouwvak wordt deze ronde nogmaals uitgevoerd om er zo voor te zorgen dat alle folders voor het hoogseizoen weer op voorraad zijn op de gewenste locaties.

Maandelijkse aanvulling toplocaties

Naast de reguliere folderrondes, bieden wij ook de optie aan om je folders in het hoogseizoen iedere maand aan te vullen. Dit doen we alleen op de grote locaties, de toplocaties. Zo kunnen we er buiten de voorjaars- en zomerronde voor zorgen dat je in het hoogseizoen bij de toplocaties altijd folders hebt liggen!

Samenwerking met verblijfsaccommodaties

Bij veel verblijfsaccommodaties komen we al jaren, waardoor ze ons goed kennen. Ze weten dat we komen en wat we kunnen leveren. Daarbij kunnen zij zich aan- of afmelden wanneer ze willen. Zo voorkomen we dat jouw folders op een plek komen te liggen waar ze niet gewenst zijn, of waar er niets mee gedaan wordt.

Wilt u uw folders professioneel

laten verspreiden?