Jouw foldermateriaal bezorgd bij verblijfaccommodaties door heel Nederland, in delen van België en Duitsland, of specifiek gericht op postcodegebieden? Geen probleem!

Hoe werkt het?

Wij leveren toeristische folders aan de recepties van verblijfsaccommodaties in het hele land. Dit doen we op basis van postcodegebieden, waarbij jij precies kunt kiezen welke gebieden voor jou relevant zijn. Vervolgens baseren we de oplage op basis van de aanwezige verblijfsaccommodaties in die postcodegebieden. In ons netwerk zitten 6.500 verblijfsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Het maakt ons de grootste toeristische folderdistributeur van Nederland, al meer dan 10 jaar. Hierdoor kunnen we jou op een efficiënte en effectieve manier helpen met folderdistributie.

Ieder jaar updaten we de lijst met locaties. We nemen hierin alle nieuwe inschrijvingen van de KvK mee, alsook de nieuwe locaties die we zien op platforms als booking.com. Onze eigen ontwikkelde software zorgt er op deze manier voor dat we altijd weten waar de verblijfsaccommodaties zich bevinden.

Voorjaarsronde 2024

Voorjaarsronde wordt voor 27 april 2024 geleverd.

 

Meer info

Zomerronde 2024

Zomerronde wordt voor 6 juli 2024 geleverd.

 

Meer info

Herfstronde 2024

Herfstronde wordt voor 19 oktober 2024 geleverd.

 

Meer info

Toplocatie rondes 2024

Maandelijkse leveringen van uw folder op de toplocaties in uw regio.

 

Meer info

Wilt u uw folders professioneel

laten verspreiden?