Wij leveren bezoekers!

Onze doelstelling

Onze doelstelling is om zoveel mogelijk toeristen te informeren over wat ze tijdens hun verblijf kunnen ondernemen. Zo dragen wij bij aan onvergetelijke vakanties en meer bezoekers voor onze klanten. Jaarlijks bereiken wij miljoenen toeristen middels onze on- en offline mediaproducten. Print blijft een onmisbaar informatiemedium als men op vakantie is; men maakt dan ook gretig gebruik van de vertrouwde folders, magazines en plattegronden welke wij voor onze klanten verspreiden.

Wij leveren bezoekers!

Diensten

Folderdistributie

Jouw foldermateriaal bezorgd bij verblijfsaccommodaties, culturele locaties en basisscholen.

Landal incheckmagazines

Informeer alle de gasten van het Landal park in uw regio.

Minicards Limburg

Kleine toeristische kortingskaartjes op meer dan 370 locaties in Limburg. 

 

Wat zeggen onze klanten

“Koninklijke Burgers’ Zoo heeft voor Hub Media gekozen, omdat folderdistributie in Duitsland normaal gesproken een dure en tijdrovende aangelegenheid is om dat als organisatie zelf te verzorgen. Hub Media heeft al jarenlang uitstekende contacten met de toeristisch-recreatieve verblijfsrecreatie in grote delen van Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen. Dankzij Hub Media is Burgers’ Zoo gedurende het jaar goed met de folders vertegenwoordigd in voor het Arnhemse dierenpark belangrijke herkomstgebieden van de bezoekers.”

Burgers’ Zoo, Arnhem, Gelderland

Afdeling marketing

Wij werken sinds Hub Media begonnen is in Noord-Holland al met ze samen. Omdat wij als DMO Holland Boven Amsterdam onze tijd zo goed mogelijk willen inzetten voor marketingactiviteiten, en daarnaast zo onze gasten in de regio goed willen bedienen van informatie, hebben we gekozen voor Hub Media. Dat zijn professionals die hun vak verstaan en met de website www.foldersbestellen.nl altijd beschikbaar zijn om folders te leveren die op zijn! Super service.

Jeroen Kor

Commercieel Manager DMO, Holland Boven Amsterdam

Onze folderdistributie en Minicards zijn bij jullie in goede handen. Jullie leveren een goed totaal product vanaf de druk tot en met de distributie en displays, met een hoog bereik in de regio. Jullie denken creatief mee en zijn oplossingsgericht. Dit alles leveren jullie voor een faire prijs.

Peter Meurders

Eigenaar, Mergelrijk Valkenburg

Hubmedia verzorgt al 17 jaar de toeristische informatie bij hotels, campings, bungalowparken en B&B’s. Wij hebben dan ook een enorm bereik en netwerk opgebouwd en zijn de grootste offline informatievoorziener van toeristisch Nederland.

Tweemaal per jaar verspreiden we meer dan 4 miljoen folders over meer dan 6.500 locaties in Nederland, België en Duitsland. Zo verzorgen we folderdistributie van onder andere musea, attractieparken, dierentuinen en andere bedrijven die zich richten op de toeristen in de verblijfsaccommodaties. Deze partijen profiteren van onze folderdistributie door middel van het leveren van een flyer, folder of promotiemateriaal op deze locaties, gericht aan het management. De folderdistributie wordt aangeboden op postcodegebied en kan dus regionaal, provinciaal of landelijk uitgevoerd worden. Er kan al vanaf een klein budget ingestapt worden.

In de toekomst wil Hubmedia oplossingen blijven bieden in de toeristische sector. Naast offline oplossingen focussen we daarom ook steeds meer op online oplossingen. Ons doel is volledige ontzorging te bieden door het inzetten van onze expertise en ervaring in de toeristische sector.

Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze diensten!

Klaar om te starten

Neem contact met ons op!