Gratis display met digitaal scherm en drukwerk

van Visit Zuid-Limburg

Gasten informeren op locatie

Hubmedia en Visit Zuid-Limburg bundelen hun krachten om zo de meest complete, kwalitatieve en interactieve informatievoorziening op uw locatie te realiseren. Hoe? De folderdisplays van Hubmedia worden voorzien van een digitaal TV-scherm én drukwerk van Visit Zuid-Limburg.

Uw voordelen:

  • Extra service voor uw gasten! Met de folderdisplays inclusief digitale TV-schermen, leuke uittips en drukwerk van Visit Zuid-Limburg ontdekken uw gasten wat er te doen is in Zuid-Limburg. Aangevuld met het weerbericht en boodschappen van adverteerders.
  • U als locatie kunt ook gratis uw eigen content op het scherm tonen, in de vorm van 3 x maximaal 15 seconden stilstaand of bewegend beeld.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het systeem (TV-scherm, Folderdisplay, Software en overige hardware) wordt gratis door Hubmedia geplaatst, onderhouden en aangesloten en is verder kosteloos. Ook de inhoud van de folderdisplay wordt regelmatig door Hubmedia aangevuld en netjes onderhouden.

Wat heeft Hubmedia verder van u nodig?

  • Toegang tot internet middels WIFI of UTP (kabel)
  • Stroom, onze schermen zijn energiezuinige TV-schermen die op afstand, tijdgebonden en geprogrammeerd kunnen worden. D.w.z. de tijd dat het scherm aanstaat kan worden ingesteld op bijvoorbeeld uw openingstijden. Het scherm kan dus buiten uw openingstijden remote uitgezet worden.
  • Wij vragen een commitment van minimaal 3 jaar, waarbij de folderdisplay en bijbehorend scherm gedurende deze tijd gegarandeerd en werkend op de afgesproken locatie mag blijven staan.

 

Wilt u ook een gratis folderdisplay met digitaal scherm?