Gratis display met digitaal scherm en drukwerk

van Visit Zuid-Limburg

Hubmedia en Visit Zuid-Limburg bundelen hun krachten om zo de meest complete, kwalitatieve en interactieve informatievoorziening op uw locatie te realiseren. Hoe? De folderdisplays van Hubmedia worden voorzien van een digitaal tv-scherm én drukwerk van Visit Zuid-Limburg.

 

Uw voordelen

 • Extra service voor uw gasten! Met de folderdisplays inclusief digitale tv-scher-men, leuke uittips en drukwerk van Visit Zuid-Limburg ontdekken uw gasten wat er te doen is in Zuid-Limburg. Aangevuld met het weerbericht en boodschappen van adverteerders.
 • U als locatie kunt ook gratis uw eigen content op het scherm tonen, in de vorm van 3 x maximaal 15 seconden stilstaand of bewegend beeld.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het systeem (TV-scherm, Folderdisplay, Software en overige hardware) wordt gratis door Hubmedia geplaatst, onderhouden en aangesloten en is verder kosteloos. Ook de inhoud van de folderdisplay wordt regelmatig door Hubmedia aangevuld en netjes onderhouden.

 

 

Wat heeft Hubmedia verder van u nodig?

 • Toegang tot internet middels
  WIFI of UTP (kabel)
 • Stroom, onze schermen zijn energie- zuinige TV-schermen die op afstand, tijdgebonden en geprogrammeerd kunnen worden. D.w.z. de tijd dat het scherm aanstaat kan worden ingesteld op bijvoorbeeld uw openingstijden. Het scherm kan dus buiten uw openings-tijden remote uitgezet worden.
 • Wij vragen een commitment van minimaal 3 jaar, waarbij de folderdisplay en bijbehorend scherm gedurende deze tijd gegarandeerd en werkend op de afgesproken locatie mag blijven staan.

Adverteren op schermen

Hubmedia biedt de mogelijkheid om te adverteren op de digitale tv-schermen, die bovenop onze nieuwe folderdisplays zijn gemonteerd. Met uw boodschap op het scherm – eventueel als aanvulling op uw folder in de display – valt u zeker op.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 • U kunt kiezen uit een statische (afbeelding) of een dynamische (video) advertentie.
 • U kunt uw advertentie afnemen voor een of meerdere postcodegebieden waar de displays met scherm staan, zoals u van Hubmedia gewend bent.

 

Wat zijn de voordelen voor u?

 • Altijd actueel adverteren; u kunt inspringen op exposities, evenementen en seizoensgebonden activiteiten.
 • Vergroot uw attentiewaarde door de combinatie van een ‘print folder’ in de folderdisplay en een ‘digitale marketing-campagne’ op het digitale scherm.

Aanleveren materiaal:

• Statische dia: verhouding: 16:9, resolutie: 1920×1080.
• Dynamische content (video): verhouding: 16:9, resolutie: 1920×1080.

 

 

Prijzen en rayons:

U kunt kiezen om uw campagne in de volgende rayons te laten plaatsen:

Rayon 61: 6 locaties, prijs 16,08 per maand.

Rayon 62: 29 locaties, prijs 77,72 per maand.

Rayon 63: 29 locaties, prijs € 77,72 per maand.

Rayon 64: 12 locaties, prijs 32,16 per maand.

Alle rayons: 76 locaties, prijs 203,68 per maand.

Wilt u ook een gratis folderdisplay met digitaal scherm?