20 gratis webcredits

Wij hebben het genoegen u een unieke kennismakingsaanbieding te presenteren: 20 kosteloze verspreidingen van uw folder via onze website, www.foldersbestellen.nl.

Om van deze aanbieding gebruik te maken, verzoeken wij u slechts 1.000 exemplaren van uw folder naar ons op te sturen. Wij zorgen vervolgens voor de plaatsing van uw folder op onze website en brengen deze onder de aandacht door middel van een gerichte bulkmailcampagne naar diverse recepties in uw regio.

Dankzij deze service hebben accommodatieverstrekkers de mogelijkheid om uw folder kosteloos te bestellen (in bundels van 25, 50 of 100 stuks) en deze aan hun gasten aan te bieden. Na afloop van de 20 gratis verspreidingen ontvangt u een gedetailleerd overzicht met informatie over de afname van uw folder, waaronder wie uw folder heeft besteld, wanneer dit is gebeurd en in welke hoeveelheden. Aan de hand van deze gegevens kunt u een weloverwogen beslissing nemen over het eventueel voortzetten van onze dienstverlening.

Mocht u besluiten om onze service te continueren, dan bedragen de kosten hiervoor € 4,27 exclusief btw per vervolgverspreiding. Dit noemen we een webcredit, iedere aflevering van een bundel van 25, 50 of 100 folders naar één locatie is dan 1 webcredit. Oftewel met de eerste 20 gratis credits komen je folders gratis bij 20 toeristische accommodaties te liggen.

Wij kijken ernaar uit om uw folder via www.foldersbestellen.nl te mogen verspreiden en bij te dragen aan het vergroten van uw naamsbekendheid in de regio.

Aanmelden